21 februari 2010

Sjukling...

I dag vaknade vi upp till ännu mera snö och en liten sjukling. Michaela är sjuk, mår illa och har någon sorts magsjuka. Hon har sovit mest hela dan och mår bättre nu i kväll! Vi hoppas hon mår ännu bättre redan i morgon. Vem vill ha sportlov liggandes i sängen??

Maximilian och Megan gick ut i det fina, men kalla, vädret på eftermiddan. Mats fick hjälp att skotta fram båda bilarna och sen lekte de i de stora snöhögarna här utanför. Riktigt, riktigt kul såg det ut att vara! Pappa Mats hade byltat på sig mina blommiga (!) varmbyxor; tyvärr har jag inga bilder på det...

I övrigt har vi pysslat vidare här hemma, men det var inga större knop på hastigheten... Vi måste nu bestämma oss för vilket golv vi vill lägga in, vi svänger lite i det fortfarande... Allt är dock bättre än plastmatta, i alla fall i min mening!

I kväll fick vi äntligen kontakt med Laura, Wanda och Marzo på Skype. Det var härligt att prata med dem och se dem! De hade det betydligt varmare denna helg än vi, snön smälte utanför berättade Marzo. Laura pratade på och Megan lyssnade mest, men lika glada var de båda två! Vi lovades att höras snart igen! Tidigare i veckan pratade vi i nästan en timme med Kennedy och hennes farmor och farfar. Jättekul att pratas vid! Fantastiskt det här med Skype, både ljud och bild GRATIS! Det är bara att tacka och bocka!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul