27 maj 2010

Fullspäckad dag!

I dag har vi haft en fulltecknad dag. Vi började med att ta barnen till skolan och lämna av Michaelas planter som skulle säljas under kvällens "Kvarngärdets Dag". Efter ett kort stopp hemmavid åkte vi till återvinningscentralen, gjorde oss av med lite grejor och begav oss sedan till Bauhaus för att hämta upp vår nya duschvägg. Vi passade på att investera i lite nya grejor till badrummet och lite mer färg och sen var det bara hem och packa ur allt!

Nu var det dags för lunch och vi gav oss ner på stan. Där fick vi syn på mor och fars bil och strax därefter ringde mor och frågade var vi var och det visade sig att de också var sugna på lunch. Vi stämde träff på "Riverside" nere vid hamnen. Vi åt gott och njöt av solen (och infravärmen...) innan vi skickade hem gubbarna för att hämta barnen vid skolan och vi damer tog ett par timmar på stan!

Fika i Gamlis och sen var det snabbmiddag innan vi skulle ge oss av till skolan för lite av öppet hus. Kul att se så stor uppslutning och att barnen anträngde sig så vid sina stånd. Maximilian jobbade nästan non-stop vid Blic 4:s stånd och de tjänade visst en rejäl slant! Roligt för dem!Mormor och morfar stannade kvar med barnen den sista timmen på skolan, då vi skulle sälja bilen. Barnen släpptes av strax efter att vi lämnat över nycklarna till köparen av Volvon. Perfekt timing!Nu har vi alltså bara en bil, men vi får samordna logistiken och åka lite mer buss.

I morgon är det jag som har bilen...

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul