05 mars 2011

Kalas!

Denna vecka har inneburit en hel del firande för vår del. Mats har fyllt 40 år och Michaela har hunnit bli 9 år! Vi har firat med frukost på sängen och flera kalas för båda två! Mats fick ett tidigt firande innan jobbet och uppvaktades med presenter från mig och barnen. Favoriten var nog CD:n med September, den lyssnas det flitigt till!

Snabbast in på morgonen när Michaela fyllde år var Bailey! Studs, och sen var han uppe hos födelsedagsbarnet!! Lyckan var fullständig redan innan presentöppningen...

Denna tjusiga jacka och mössa fick hon av oss till nästa vinter. Hon har dock redan hunnit med att inviga den i skolan. Kanske inte den mest praktiska färgen, men det är snyggt med vitt!

Jag gav mig på att baka en marsipantårta till Michaelas kalas i torsdags kväll och hon ville absolut ha en gul. Det blev till att färga och knåda... Tårtan fick godkänt av födelsedagsflickan och gästerna med. Det grattades med fina presenter som var mycket uppskattade.

Kusin Thyra provade Michaelas nya gummistövlar och tyckte de passade bra...

Lördag eftermiddag var det dags för ytterligare kalas. Både Mats och Michaela uppvaktades med många fina presenter och blommor! Mats ska nu ge sig på att dyka, hoppas det blir precis så kul som han tänkt sig!!



Bailey fick vara med på ett hörn, tyckte tårtan luktade gott och sniffade rejält när han passerade vardagsrumsbordet... Så här stilig ser han numera ut med nyfriserat ansikte!

Nu ska vi njuta av en skön och avkopplande familjemiddag innan Andra Chansen ikväll!

Later, Mariette
Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

ja det var ett långt firande.Stackars Tyra som hade så tunga fötter.Kram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, alla var jättenöjda och tacksamma för allt fint de fick! Bailey var glad att han fick vara med...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul