17 januari 2011

Nystart...

I dag gör vi ett försök till en nystart av bloggen. Den har legat nere över jullovet och den största anledningen är brist på inspiration!
Julledigheten har ägnats åt mestadels slappande och diverse sjukdomstillstånd. Mats har uppsökt läkare vid flera tillfällen men har nu troligtvis fått rätt diagnos: reaktiv artrit. Framför allt hans fotleder har varit otroligt svullna och ömma, vid vissa tidpunkter så illa att han inte kunnat gå. Nu har han dock smärtstillande medicin som han tar tills sjukdomen läker ut. Vilket kan ta allt ifrån några veckor upp till ett år!! Vi håller tummarna för det tidigare!!!

Barnen har nu börjat skolan igen och allt rullar på i samma hjul som förra terminen. Tyvärr ser det ut som vädrets makter hidrar barnen från att åka skridskor på idrotten, men jag hoppas kylan kommer tillbaka snart igen! På fritiden har även aktiviterna rullat igång igen. Maximilian har redan börjat på badminton och karate. Han går numera på en annan karateklubb, men samma inriktining på karaten. Gruppen är mest vuxna och tonåringar, men han trivs. Tjejerna har börjat med sin handboll och provat på en ny karateklubb, vi får se om de blir kvar där, de var inte så positiva till träningen... Om ett par veckor börjar de även med tennislektioner, det kommer att bli fullt upp för mig och Mats i vår! Själv nöjer jag mig med att skjutsa barnen och busa med Bailey.

Bailey mår förträffligt. Han äter, sover och busar. Är nu helt rumsren och väldigt skötsam i övrigt. Vi kanske ger oss på att gå en vardagslydnadskurs i vår, men den blir nog mer för socialiseringen än "lydnad". Alla som träffat Bailey vet att han än så länge är SUPER-snäll!

Mats jobbar på trots sina fötter och åker nu på fredag till Washington D.C. för sin årliga konferens där. Vi hoppas på lite smått och gott i resväskan när han kommer hem... På tal om USA så måste jag ta mig i kragen och fylla i min visum-ansökan och boka in en intervju på Amerikanska Ambassaden i Stockholm... Bara att ta tjuren vid hornen! Annars lär det inte bli någon resa i sommar!!!

Nu ska jag ta och ägna vovven lite uppmärksamhet innan det är dags för lunch för oss båda! Tyvärr måste vi väl bege oss ut i det grå, trista och alldeles för blöta vädret!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul