10 maj 2011

En skön och trevlig helg!

Helgen som gick var både skön vädermässig och kravmässigt. Solen sken och vi hade inte så många planer. Det enda som stod inplanerat på kalendern var ett sista kalas för Milan, storebror Micke ville förstås uppvakta och det gjorde de på söndagen då vi bjöd på lunch och lite efterätt. Tjejerna satt ute på balkongen och snälla kusin Jessica tog med sig småkusinerna ut för lite basket och andra bollsporter. Mycket uppskattat av Megan och Michaela. Milan fick ytterligare tillskott i sin pengabörs och har nu tillräckligt för att köpa sin efterlängtade Ipod Touch 4. Kanske räcker det till lite tillbehör också!

Vi har nu bokat ytterligare en semester i sommar. Det blir en semester i semestern så att säga! Vi ska köra till Chicago över en långhelg och utforska storstan lite granna tillsammans med Wanda, Laura och Roberto (Wandas lillebror). Vi ska återbesöka ett hotell vi bodde på när vi bilade från Minnesota till New York för 1,5 år sen, det var ett riktigt höjdarhotell en bit utanför Chicago.

Annars har vi inte planerat så mycket för veckorna i Minnesota. Barnen vill förstås träffa kompisarna så mycket som möjligt och vi vill också hinna med att träffa några som vi saknat. Vi hoppas bland annat på en utflykt till familjen Siekmeier och deras häftiga grillplats i skogen!

Nu ska jag ta och sätta fart, ut i solskenet och in i affärerna, hur fel det än känns!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Micke sa...

Ja nu närmar det sig - amerikaresan...
/Kram brollan

Mariette och Mats Wendel sa...

Yes, nu är det snart dax! Men först ska vi sola och bada på playan i Cypern!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul