06 maj 2011

Utvecklingssamtal

Nu är det dags för vårens alla utvecklingssamtal. De radas upp efter varandra och vi får vara glada att vi bara har tre barn och att de än så länge går på samma skola! Det brukar vara knöligare med föräldramöten då krockar de för det mesta...

Först ut denna gång var Michaela och hennes fröken Anna hade en massa positivt att säga om hennes. Både gällande skolarbete och som vän. Alltid lika roligt att höra och klart man blir stolt att höra att hon låter alla var med och leka och är lyhörd för andras åsikter.

Nästa vecka är det dags för Maximilians samtal och jag hoppas att Megans tid är på gång, det är inte långt kvar tills terminen är över. Vi får besök nästa vecka från Minnesota, det är Mats kollega från MnDot och hans fru som kommer och hälsar på i några dagar innan de åker vidare till Norge. Det ska bli jättekul att se dem, jag har inte sett dem sen vi flyttade hem till Sverige!

Våra planer för sommarens resa till USA börjar ta form och det mesta är bokat och klart. I Minnesota ska tjejerna bland annat gå på simskola och Cheerleading och Maximilian funderar på att prova på flugfiske, kan det vara nå't tro? Vi får se om det blir av... Hans bästa kompisar är jätteglada för att han kommer och hälsar på och är inställda på att umgås intensivt under några få veckor! Jättekul!

I kväll har jag och tjejerna varit på tennisträning. Tränaren Magnus sa att om tjejerna fortsätter med tennis kommer de att få "flytta upp" till gruppen med "riktiga" bollar. Michaela blev jätteglad och kommer säkert att fortsätta till hösten. Megan vet jag inte ännu hur hon ställer sig, hon är lite försiktigare och eftertänksam med sina beslut.

Nu ska jag titta färdigt på "Ett fall för Frost".

Later, Mariette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det blir säkert jättekul för er alla att träffa alla vänner i Minnesota.Kram/mor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, och när vi väl kommer hem tror jag vi undrar hur tiden kunde passera så fort!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul