30 juni 2011

Brainerd

Så äntligen lite bilder från den gågna helgen. Först från Baxter, MN:

Vi hittade en jättebra go-kart-bana som tillät även lilla Laura att köra själv. Det var hennes första gång i go-kart men se hur fokuserad och målmedveten hon var! Hon fick blodad tand!


Man kunde köra själv eller två i samma bil. Det fanns junior-bilar och vanliga bilar. Det fanns två banor, en lite större och längre som kostade lite mer. Killarna fick köra på båda två, Megan och Michaela fick bara vara passagerare på den större banan. Jag tror de provade alla möjliga kombinationer, men de ville bara ha mer!
Maximilian var en fena på att hålla koll på motståndarna, pappa Mats hade svårt att ta sig förbi honom...
Michaela och Roberto på G.

Mitt i allt körande och åkande spelade vi lite minigolf på en jättefin bana. De hade två artonhålsbanor och vi valde den lite enklare. Vi spelade två och två och till slut avgick Mats och Maximilian med segern. Men det var hårt om placeringarna, Megan och jag och Wanda och Roberto var dem hack i häl!
Det var varmt och soligt och vi hade skoj ihop.
Efter rundan på golfbanan blev det ytterligare några varv på go-kart-banan!Vi pausade med lunch på Subway och efter en heldag i solen åkte vi till hotellet och badade i polen. Härligt! Både Mats och jag badade och alla barnen var i och lekte. Kvällen avslutades med god middag på Famous Dave's. Alla nöjda och glada utom Michaela, för barnmenyn funkar inte riktigt för henne numera; hungrig...

Tillbaka på hotellet spelade vi spel och kort i hotell-lobbyn tills det var dags för sänggång!


Later, Mariette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Ni verkar haft en jättefin och rolig helg,det unnar vi er av hela vårt hjärta efter all barnpassning.Kramar/mormor,morfar ocg Bailey.

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, det var härligt med en liten paus från Woodbury!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul