05 december 2010

Äntligen!

I dag hade tjejerna sin handbollsträning på Fyrishov, vilket innebar tidig morgon för oss tjejer (och Bailey...) Äntligen fick de sina tröjor, som de fått välja nummer på själva. Megan valde 20 som sin födelsedag och Michaela valde 2 som..., ja hon gillar helt enkelt siffran 2! Så här glada som på bilden blev de över tröjorna och tillhörande ryggsäckar!

I övrigt är det fortfarande sjukt här hemma. Mats högfärdshostar och Milan har hög feber och djup hosta. Trots det är det mer energi i sonen än mannen... Tror vi får börja köra lite sjukgymnastik i morgon...

I kväll lagade jag Cannelloni till familjen. Det var uppskattat och trots att jag gjorde 1,5 gånger receptet så hade jag gärna kunnat gjort dubbelt recept! Det räckte precis och alla sa: Smarrigt! Roligt, för Cannelloni är ett himla pillande för att fylla de smala rören med fyllningen, men resultatet blir ju klart värt besväret!!

Bailey växter och frodas. Han väger nu ca 7 kilo, lite drygt 2 kilo mer än när vi hämtade honom för drygt en månad sen. Han trivs bra i familjen och är hur tålig och lättsam som helst! Han älskar barnen och älskar att sova!!

Denna stora puff har han precis fått ärva av Milan och han gillar att ligga/stå på den, då kommer man ju upp lite!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt tjejer!Bra Bailey att du också kan ärva.Kram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, tänk vad en t-shirt kan göra med två små tjejer...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul