04 december 2010

Wendels sjukstuga...

Här hemma råder det sjukstuga. Mats har drabbats av lunginflammation och hamnade på sjukhuset i måndags. Det blev dramatiskt värre då han svimmade i lunchkön och fick åka ambulans till Akademiska. Fläskläpp och liten blåtira blev resultatet, plus lunginflammationen då... Det går långsamt med återhämtningen, han fick nytt penicillin i förrgår då han drabbats av nässelutslag HELA ryggen och hade klåda som var jobbig. Nu har det blivit bättre, men det går som sagt långsamt i rätt riktining!

I går insjuknade Maximilian med feber och hosta. Han har mest legat och läst, tittat på TV och tagit det lugnt i dag. Tråkigt att vara sjuk, tycker han!

Tjejerna och jag städade på fm, vi fick lite hjälp av pappa Mats... Sen begav vi oss hem till mormor och morfar för att skotta (tjejerna) och hjälpa till med installationen av deras Wii (jag). Det hade mormor klarat själv, men nu är det i alla fall färdigt för match mellan Astrid och Lasse!

Tjejerna och jag åkte sen vidare för att handla en sväng för att sedan laga hemmagjorda hamburgare med Megans guacamole och grönsaksstavar av morot och selleri. Mums!! Nu slappar vi framför TV i väntan på programmet "Så mycket bättre". Bailey har fått öron och ögon rengjorda och vilar ut i sin hage...

I morgon blir det en stillsam andra advent. Vi hoppas att sjuklingarna mår bättre och att vi andra förblir friska!!!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för andra advents fika,krya på er sjuklingar.Kram/mormor&morfar

Mariette och Mats Wendel sa...

Nja, det var väl mer "man-tager-vad-man-haver-fika", men det var kul att ni vågade hälsa på i sjukstugan! KRAM M&M

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul