28 juni 2011

En annorlunda Midsommar...

Vi har haft en harlig helg uppe i norra Minnesota. Vi akte redan pa fredagsmorgonen och kom tillbaka sondag eftermiddag. Da hade vi hunnit med en heldag i Brainerd/Baxter med minigolf och go-karts med Laura, Wanda och Roberto och en halvdag med overnattning i Sandstone hos Adams familj. Vadret holl sig fint och vi kunde var ute bada dagarna. Hos Adam blev det mycket bat, bade "tubing" efter baten och fiske fran densamma. Michaela var den vaghalsiga som akte efter baten och Maximilian var den lyckosamma som fanga den enda fisken! En del bilder fran var utflykt finns i web-albumet, men jag ska forsoka lagga ut nagra extra i bloggen sa fort maken hjalp mig med overforingen...

I gar hade vi en fin dag pa Como Zoo. Vi hade tur med vadret som sa regn men det holl sig borta... Laura lyckades tappa ner sin flip-flop-sko till lejonen, men snall personal raddade den efter ca en timme! Stackars Mats fick dock bara pa Laura tills skon dok upp igen! Bilder fran denna utflykt finns ocksa i web-albumet.

Idag ar Milan hos kompis och Laura pa kalas sa vi ska passa pa att aka till Stillwater for lite sightseeing och kanske shopping med!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kul Milan att du fick en firre!Så klart att Michaela vågar,strongt gjort.Kram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Jag tyckte det var jätteläskigt att ha henne "flygande" efter båten dock! Och hon ville köra fortare och fortare...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul