06 juli 2009

4th of July; del 2

På eftermiddagen hade vi planerat att åka ner till Harriet Island inne i St. Paul och gå på festivalen "Taste of Minnesota", och vi var faktiskt mer än halvvägs där när himlen öppnade sig och ett skyfall ändrade våra planer! Tyvärr gav inte regnet med sig förrän dryga timmen senare och även då såg det riktigt mörkt ut... Vi bestämde oss för att ge upp den planen och åka hem och grilla istället! Vi åt gott på vår lilla uteplats och delade utrymmet med både jordekorrar och smågrodor! Mats gillar sin nya grill. Den är jättesöt, den är en amerikansk fotboll!


På kvällen hade vi bestämt oss för att titta på Woodburys eget fyrverkeri som hölls i Obijway Park inte alltför lång härifrån. Vi fick äntligen kontakt med våra "nya" vänner; familjen F-DM som mötte upp och satt med oss under ljusshowen! Efteråt blev vi hembjudna till dem på en bonfire och vi grillade marshmallows och gjorde S'mores, berömda amerikanska sötsaker!



Här är vi på väg till Obijway Park! Barnen poserar snällt!


Fyrverkerierna var fantastiska!! Svårt att sätta på pränt dock!


Barnen höll igång till 01.30 då vi begav oss hemåt. Fru F-DM skulle flyga till Mexico idag på förmiddagen, så jag gissar att hon uppe tidigt stackarn! Hon jobbar för 3M och reser ofta till Syd- och Mellanamerika i jobbet. Deras dotter och Megan har gått i samma klass och är de enda som hamnat på nya skolan "Middleton" till hösten.

Nu i kväll var Mats iväg till poolen med barnen, värmen har till viss del återvänt, dock är det inte stekhett!
.
Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul