20 juli 2009

Nya affärer, nya varor...


I dag gav vi oss iväg efter lunch och var inte åter hemma förrän efter 20 på kvällen! Vi har varit runt i olika affärer och fyndat lite smått och gott. Vi har shoppat handdukar, dricksglas, nya ryggsäckar till barnen och en massa annat, mer eller mindre, nödvändiga saker... Vi besökte bla en "ny" affär som heter "Home Gods" som faktiskt ligger ganska så nära oss, men vi har aldrig varit in. Vi trodde nog att den förde samma typ av varor som "Home Depot", men så var det icke... Massor av fina grejor, farligt värre!

Vi tog paus i allt shoppande med middag på "Old Country Buffet" där barnen numera äter för $1.99 efter klockan 16 varje dag. Det var ett tag sedan vi åt där så det kändes roligt med lite nya rätter, plus favoriter i repris. Barnen fick dessutom en varsin ballong; lyckan var fullständig!


Efter middagen rusade vi iväg till bion. Vi kom ca. 10 minuter efter utsatt tid, men här är reklamen så himla lång så vi hann se massor av trailers innan det var dags för filmen; "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs". Den var rolig och barnen gillade den. Lite småläskigt var det emellanåt, men annars en riktig barnfilm!

Efter bion gav vi oss ut igen för lite mer shopping innan vi äntligen (enligt barnen...) återvände hem för lite kvällsmat (hur de nu orkade det efter buffén???) innan sänggång. I morgon ser vi fram emot vårt besök av Ulrika och Jessica, vi hoppas de får en bra resa!

Later, Mariette

5 kommentarer:

mormor sa...

Hej vad roligt med nya affärer!Ni hade en hel dag såg jag .Här är det regnigt idag,och ska vara så i några dagar.Kram till er alla från mormor.

Anonym sa...

Hej, nu sitter vi i loungen på Arlanda och slappar och har det bra ;)

Vi boardar om 40 minuter, sen bär det av till Reykjavik!

Kul dag låter det som, vi är också shoppingsugna (Ulrika...Och jag med förstås ;) )

Ha det gött tills vi ses!

Kram, Jessie och Ullis

Mariette sa...

Här ska bli bättre väder ju längre veckan lider. Fredag ska bli riktigt varmt och soligt! Vi hoppas på både shoppingväder och badväder!

Farmor sa...

Hej! Vilken tjusig blogg, har ni gjort om den igen? Åh en ny affär vad spännande.

Mariette sa...

Man måste ju variera sig! Både med bloggen och affärerna...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul