06 juni 2010

Mycket lek!

I dag söndag gick i lekens tecken. Milan var hembjuden till kompisen Ali och tjejerna skulle iväg på "Bad-kalas" på eftermiddagen. Det var kompisen Elin som fyller år i sommar och bjöd in till kalas innan skolan slutar. Både kalaset och Milans "play-date" var lyckade och jag tror att de var nöjda med sin söndag! Trötta tjejer var det i alla fall och Milan var nog trött han med, även om han aldrig skulle erkänna det!!


Här kommer lite bilder från kalaset, Mats var med och hjälpte till som en extra badvakt då det var ganska många barn på kalaset! Bilderna har Mats tagit, även de under vattnet, trots att han inte badade... Långa armar!


Elin, födelsedagsbarnet

Megan

Anna

Birthday girl again!




Bubbelpoolen värmde skönt!

I kväll har vi fått god middag som Michaela lagat, nämligen köttbullar med pasta och fruktspett till efterrätt. Hon fick höga betyg: En 10-poängare av mamma!!

Efter middagen hade vi Madde och Conny över för att planera en gemensam resa. Resmålet är bestämt och veckan avsatt, själva bokningen blir nog i morgon då det strulade lite i kväll. Håller tummarna att det går igenom i morgon! Semester, låter ljuvligt i mina öron...

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul