14 november 2010

Fars Dag!!!

I dag firade vi Fars Dag, även om pappan i denna familj befinner sig på andra sidan Atlanten! Men vi skickar ett GRATTIS till pappa MATS och hoppas att chokladen smakade bra! Själv dricker jag i "Daddy Cool"-muggen tills du kommer hem igen!!

På förmiddagen i dag hade tjejerna handbollsträning som farmor och farfar ställde upp och skjutsade till. Vi bjöd in dem på lite förmiddagsfika innan de begav sig hemåt igen. Milan passade på att imponera med sina goda kakor, närmare bestämt mördegskakor som smakar som kolakakor. Yummy!

Barnen, Bailey och jag åkte på eftermiddagen över till morfar Lasse för att gratta min far och där bjöds vi på kladdkaka och pepparkakor! Mmmmmmm! Barnen nöjda, alla nöjda. Även Bailey nöjd, trots att han inte fick någon kladdkaka...

Nu sysslar vi med läxläsning och bloggning innan sänggång om en stund. Bailey sover redan, men han är ju vår lilla "bebis"!

Later, Mariette
Posted by Picasa

2 kommentarer:

mormor &morfar sa...

Vi i Gamlis tackar och bugar för besöket,alla tre (barnen)kom och grattade sin far och han var så nöjd,men vi saknade en del av gänget!Kram/mormor & morfar.

Mariette och Mats Wendel sa...

Tack själva!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul