21 januari 2010

Äntligen!

Nu är den äntligen här; "Blackie" som Michaela kallar den, bilen! I går förmiddag släppte de äntligen taget om vår lilla ägodel och Mats fick äran att köra hem dyrgripen på endast trafikförsäkring... Inget vidare roligt uppdrag, men han kom hem helskinnad, bilen likaså! Nu är det ännu mer pappersexcersis innan bilen blivit accepterad som "nysvensk", men sen kan vi tuta och köra. Med bilen kom lite mer av våra personliga grejor; kläder, sparkcyklar, keyboard och en massa annat småkrafs. Allt i gott skick och det var ju en lättnad!

I dag är det tandläkarbesök på schemat. Sist ut av barnen är Michaela. Hon är orolig för vad tandläkaren ska säga om hennes tänder som växer lite huller om buller, men hon är egentligen inte rädd. Megan ska få träffa tandregleraren i vår, förhoppningen är att Michaela också får en tid då. Jag är dock tveksam till det, tandreglering är man lite försiktig med i Sverige har jag förstått. Dagens besök kommer dock att ge svar på den frågan...

Mats är i dag på jakt efter sitt nya kontor; kommer han att hitta en plats att sitta på, eller får han knöa in sig i en skrubb? Spänningen är nästan olidlig, men bara nästan... Själv tog jag halvt om halvt sovmorgon; kom sent till frukost och stannade hemma när "skoltaxin" gick. Skönt med lite avlastning!

Hoppas på lite solsken idag, tycker det varit så grått på sistone!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Astrid sa...

Hej,ja och nu har Blackie,knuffat ut S60 ur sitt revir och tagit plats i garaget(han har fått låna det tillfälligt)det är ok det är ju inte 20 minus längre/kram mor.

Mariette och Mats Wendel sa...

TACK TACK TACK! snälla mamma och pappa!!!! Vi hoppas kunna hämta Blackie snart!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul