24 november 2009

Åh, min älskade fröken!

I dag på eftermiddagen åkte vi till Bailey Elementary för att träffa barnens underbara fröknar från förra skolåret. Barnen var så spända och var så glada att se dem igen! Inte blev det sämre av att även Ms. Hafiz och Mrs. Nelson dök upp för att säga hej och hej då!

Barnen hade med sig en varsin bok till fröknarna som handlar om Sverige och själva fick de en rolig bok av Ms. Hafiz och Maximilian fick en alldeles egen "I Spy"-bok från Mrs. Rice. Hon har verkligen saknat honom, det märktes!

Megan rusade och kramade Mrs. Lepsche. Det hade hon planerat att göra, men blev lite bly när hon såg henne. Mamma sa: "Spring nu och gör det du skulle! och då blev det fart på henne! Härligt att se! Michaela busade med Mrs. Falconer och gömde sig för henne, men sin vana trogen fick Mrs. F henne att frittra av förtjusning!

Ett lyckat möte med barnens absoluta favoriter i den amerikanska lärarkåren!

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Jag får tårar i ögonen,när jag läste om barnens första lärare i U.S.A (TÄNK OM DET FANNS FLER AV DEM)när man kommer till ett främmande land med nya seder och språk.Kramar både till dessa underbara lärare och er/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, fantastiska lärare! Mrs. Rice hade nog en liten tår i ögonvrån...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul