26 november 2009

Långhelg står inför dörren...

I morgon är det dags för stora Kalkon-dagen här i Amerikat. Vi är hembjudna till familjen Jensen och kommer att äta den traditionella Thanksgiving-middagen med dem, precis som förra året. Vi är ansvariga för efterrätten och jag har bakat en mjuk pepparkaka och hallongrottor, hoppas de är till belåtenhet.


I dag har jag legat i med packandet här hemma. Barnens rum är helt tömda och det känns som ett framsteg. Förhoppningsvis blir vi helt färdiga i helgen och slipper paniken att packa i veckan som kommer... På fredag ska vi gå på teater plus att vi ska träffa Donna på "A Taste of Scandinavia"; hennes favoritcafé. Det ser vi allihopa fram emot.

I dag blev jag av med Michaela redan när hon kom hem från skolan. Wanda ringde och frågade om Michaela ville följa med till Mall of America och först klockan 22.30 kom de hem därifrån! Michaela sover över där i natt!

Megan har också varit borta i kväll. Hon var utbjuden att fira bästisen Hannahs födelsedag med middag och bio. Hon kom hem vid 21.30-tiden, lycklig över att få ha umgåtts med Hannah. Megan gav Hannah ett armband som sa: BEST FRIENDS och den allra nyaste Webkinz:en, en rosa-randig snöleopard. Den var en jättehit!!

Milan, Mats och jag hyrde en film, Imagine That med Eddie Murphy. Den var ganska bra, lite seg i början dock... Nu är de två hemmavarande barnen säng och vi hoppas på lite sovmorgon i morgon!

Later, Mariette

H A P P Y....T H A N K S G I V I N G !

2 kommentarer:

MORMOR sa...

Roligt igen,ni har roligt hela tide!HAPPY THANKSGIVING PÅ ER OCKSÅ.KRAMAR/MORMOR.

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, vi hoppas på lika roligt när vi kommer hem!!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul