30 november 2009

Oj oj, många kilon blev det...

I dag har Mats och jag inte gjort annat än packat... Tråkigt värre, men nu står lådorna och väskorna färdigpackade och det blev betydligt fler än vi räknade med!! 14 flyttlådor och 6 resväskor; 20 totalt alltså! Hemska tanke att vi dubblerat det vi tar med oss hem och då har jag skänkt bort massor med kläder, lakan, filtar etc.

Barnen har varit sysselsatta med kompisar i dag också. Alla tre på olika håll. Milan kom bara hem i kväll för att hämta sin pyjamas, tandborste och skolväska, sen återvände han till Dylan för en efterlängtad sleepover. Detta innebär att han åker med Dylan på skolbussen i morgon, det är som tur är samma skolbuss!

Tjejerna kom hem först strax före klockan 19 och de var riktigt trötta. Efter lite kvällsmat somnade de snabbt. Mats jobbar på sin presentation inför morgondagen och jag ska ta det sista rycket i morgon med gardinstänger och märkning av kartonger. På torsdag ska allt falla på plats och vi lämnar vårt "lilla" townhouse för en övernattning hos Maureen och hennes familj. Förhoppningsvis går besiktningen av huset bra och vi kan lämna Minnesota tidigt på fredag morgon!

I helgen har vi blivit av med de mesta av möblerna också och det känns skönt. Några smågrejor återstår, men de går alltid att ge till välgörenhet. Den stora våningssängen kommer Mats kollega och hämtar på tisdag.

I går kväll bjöds vi på jättegod middag hemma hos Wanda och Marzo. Grillat (på utegrillen!) och ris/sötpotatis och två sorters efterrätt. Vilka vänner som vet precis när man behöver en paus från packandet!! Vi kommer att sakna dem! Det var sorglig värre att säga hej då till Wanda i morse, men vi hoppas att vi ska kunna ses igen snart!

Nu ska jag ta och krypa isäng, trött värre. En ny dag i morgon!

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Skönt att ni börjar se ljuset i tunneln!!!Vi ses snaaaart.Kramar/mormor.

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, nu är vi snart på väg, tre dagar till i flyttkaos, men sen är vi ute på vägarna! Hoppas allt går som planerat nu!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul