22 november 2009

En lördag full med aktiviteter!

I dag har det varit en fulltecknad dag för familjen Wendel. Dagen började tidigt för Mats och Maximilian med bowling, laser tag och pizza på "Pinz" med bästa kompisarna Dustin, Dylan, Adam och Matthew. Tillställningen var lyckad och Milan kom hem med ett stort leende på läpparna. Direkt efter "Pinz" följde han med Dylan hem och nu i kväll är han hemma hos Adam för en sista sleepover. Det gäller att krama ur det sista av kompisarna de här sista veckorna!

Tjejerna var också på "Pinz" på förmiddagen. De bowlade med Lauras pappa Marzo i nästan två timmar! Lite avundsjuka var de på grabbarna som fick jaga varandra med laser, men jag tror nog att de var ganska nöjda!!

Under tiden allt detta pågick var Wanda och jag runt på stadens boklådor för att shoppa lite granna innan det var dags för biografen och filmen "The Blind Side". Filmen var två timmar lång och ett riktigt drama som krävde Kleenex (näsdukar) i stor upplaga. Min mascara satt inte där den skulle efter filmen.

Efter en snabbcheck av läget hemmavid åkte vi för en snabblunch på en trevlig asiatisk restaurang innan våra vägar skildes åt. Lunch vid halvtre är inte riktigt vad jag är van vid, men går man på bio vid 12 finns inte så många val...
.
Nu i kväll har vi tjejerna här då Wanda och Marzo hade en middag att gå på. Vi tog dem till "Applebees" då Megan hade 2 gratismåltider hon fått av sin fröken för gott uppförande och för sin födelsedag.
.
Nu väntar vi på att Wanda ska komma och hämta tjejerna igen, det är dags för övernattning nr. 2.
.
Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Vilken super lördag!!!Pappa Mats är väl slut nu.Kramar/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, Mats gick och la sig tidigt och sov tungt i natt...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul