27 november 2009

Thanksgiving Dinner!

Här har Kalkonen precis kommit ut ur ugnen!

Då var det då äntligen dags för den årliga kalkon-middagen och vi måste nog säga att maten smakade ännu bättre i år! Maureen och Steven hade verkligen lyckats med kalkonen och alla tillbehör. Tillbehören innefattar potatismos, bönsallad, dressing (och då inte det som vi svenskar menar med dressing utan typ stuffing som inte legat inuti kalkonen!), sötpotatis, fruktsallad, stuvad majs, cranberrysås och säkert något jag missat. Efter att att ha försökt intaga några skedar av allt gick vi nog in i någon sorts "food coma". Trots detta "tvingade" vi i oss ännu mera, man kan ju inte stå över efterrätten!! Barnen var nog de som fick plats med mest!


Sarta, hunden, sin vana trogen var misstänksam till en början, men gav upp och accepterade oss till slut. Hon som väntat hela dagen på den smarriga kalkonen fick till slut en bit hon med. Somnade sedan utmattad under matbordet!
.
Nu är timmen sen och vi ska packa vidare i morgon innan vårt teaterbesök!
.
Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Ja,det var en super kalkon såg det ut som,och smakade säkert lika bra som den såg ut.Lycka till med den sista packningen.Kram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, vi ser inte fram emot en helg av packande, men det är ju ett måste!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul