19 april 2010

Leka i kvadrat!

Jo, det finns ju fördelar med den där vulkanen också... Nämligen att bästa kompisen inte reste iväg som planerat i slutet av förra veckan och kunde leka hela 7 (!) timmar i söndags!! Visst är det fantastiskt ibland?! Ja, vad säger man; det är bara att le och njuta av att Michaela och hennes engelska kompis fick ännu en "playdate" innan resan till England blir av. När den blir av är än så länge inte 100% säkert, men familjen har bokat en tågresa på fredagen vilken tar dem till Newcastle via Köpenhamn och Amsterdam. Har de riktig tur får de flyga hem i morgon, men jag är tveksam till det...

Vi andra sysslade med annat: Mats och jag fortsatte min "slänga-bort"-orgie plus att vi monterade lite hyllor, lampor och krokar. Megan hängde på Michaela och Jasmine och Maximilian hade en hel eftermiddag med famor som innefattade lunch, fika, shopping och bio. En nöjd herre kom hem lagom till middagen, men han hade nog förätit sig på pizza, fika och popcorn för han hoppade över middagen. Men vi hade en extra middagsgäst, så vi var lika många som vanligt vid bordet!

I dag har det varit Karate som hör måndagarna till. Alltid lika stressigt att komma iväg, men alltid lika kul och uppskattat att väl ha varit där!!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul