03 april 2010

Vilken fest!

I dag, påskafton, har det varit fest hela dagen! Vi började ute i Närlinge där Jessica firades med lunchbuffé bestående av paj, gott bröd och sallad ech ett och smarrigt fika som final! Magarna stod i fyra hörn på sina håll... Jessica fyllde 18 år den 1 april! Nej, det är INTE ett aprilskämt!!! Ute i Närlinge fanns det lite mer snö kvar, men även där kändes det som att våren nu är på väg på allvar!

Efter en snabb vända hemma där vi lämnade av bilen, begav vi oss till farmor och farfar där vi avnjöt påskmiddag med hela familjen på Mats sida släkten. Det bjöds på förrätt med lax, sill och skinka och varmrätt som bestod av köttfärsbiffar. Fin gräddtårta avslutade middagen i Nyby, men då hade barnen redan hunnit från bordet...

På en och samma dag träffade vi hela släkten och det tycker barnen är jättekul, speciellt då alla kusiner förstås... Det är inte alltid alla är på plats, men denna gång var det igen som uteblev!

I morgon kommer det ytterligare ett kalas; hos Conny denna gång. Vi hoppas kunna hinna med lite återmontering av hallen och kanske en genomgång av våra cyklar innan dagen är över också. Vi får se om ambitionsnivån är lite för hög denna gång... När Påsklovet drar igång på allvar nästa vecka hoppas jag hinna måla ytterligare ett rum, vi får se vilket som står på tur... Pappa Mats ska upp på vinden för att röja förrådet och vi hoppas på så sätt få lite bättre plats här nere.

Nu ska Mats och jag fika tillsammans med Maximilian. De är bara te-drickarna som får stanna uppe efter nio i dag!

Later, Mariette

4 kommentarer:

mormor sa...

Ja det var ett späckat schema,hoppas att ni har någon ork kvar,när vardagen börjar igenKram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Vi softade på förmiddagen i dag, vi var lite trötta efter allt flängande...

Anonym sa...

Ja det var superkul att se ALLA kusiner för en gångs skull, iaf på en sida av släkten för min del...

Tack för senast, och nej det är inget aprilskämt (som mina kompisar trodde i ettan i gymnasiet) ;)

Ha det så bra! :D

Kram :)

/Jessica

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, det är kul när alla dyker upp; hoppas det håller i sig! Ha det bra 18-åringen och tack själv för senast!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul