07 april 2010

Maximilian 11 år

I dag fyller Maximilian 11 år! Lite äldre, lite klokare!! På morgonen uppvaktades han med frukost på sängen och några paket från familjen. Det bästa var nog ett presentkort som var utställt på Legoland, Danmark! Men även fjärrkontrollen till lamporna i hans rum fick högt betyg... Tänk att slippa gå upp för att släcka på kvällen, bara trycka på knappen; om man har fjärren på rätt ställe vill säga!

Efter frukost åkte Milan och jag iväg till Gränby för en ny frisyr, han har tröttnat på sin kliande hårbotten och ville få en luftigare stil på håret. Mamma saknar lockarna, men han blev bra stilig, eller hur??

Snälla storebror tyckte att även syrrorna skulle får presenter och köpte en varsin liten LEGO-byggsats till dem! Vilken brorsa! Det blev en hit när vi kom hem.

I kväll blir det middag som Milan valt och smarrig (förhoppningsvis!) tårta som han också valt. Mats och jag ska iväg på vårt sista kurstillfälle och mormor och morfar är standins här hemma. Ingen Karate i dag, vilket innebär mindre stress och det passar ju bra på lovet och speciellt på födelsedagen!!!

Later, Mariette
Posted by Picasa

5 kommentarer:

mormor sa...

Vad fin du blev,ja det var du innan också.Stort grattis på 11-årsdagen milan,puss.Ses i kväll.

Conny sa...

Grattis Milan!
Kanonfin frisyr blev det också!

Mariette och Mats Wendel sa...

Milan hälsar och tackar! Han är väldigt nöjd med sin födelsedag och ser fram emot BRUNCH på lördag!!

Anonym sa...

Hej Milan! Grattis på 11-årsdagen, vi syns på lördag. Ps. Pappa hälsar åxå...
Eric -- :)

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, vi ses!! /Milan

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul