14 maj 2010

Måla, måla igen!

I går var det måla hela vardagsrummet/matrummet för hela slanten. Jag lyckades hinna färdigt precis innan Mats serverade en fantastisk lasagne. Farfar Janne kom över och umgicks i några timmar. Färgen vi målar denna gång är ljusgrå och det känns redan bättre med denna färg än den gröna... Nu är det två fondväggar som ska tapetseras, sen är vardagsrummet och matrummet färdigt. YES! Känns som det inte är alltför långt bort!

I går kväll påbörjade vi filmen AVATAR tillsammans, men vi delade in den i flera omgångar och tittade även i dag. Vi ska försöka hinna färdigt i morgon... Den är läskig, men jättespännande tycker barnen. Barnen och jag tog oss ut på eftermiddagen och cyklade upp till högarna och tillbaka. Sen stannade vi förbi hos mormor och morfar och då blev det en vända till, med mormor. Maximilian valde dock att cykla hem till pappa Mats och hjälpte till med lite möbelskruvande som pågår här hemma... Vi hoppas kunna montera lite grann i morgon, vi har köpt ny kommod till badrummet och ett badrumsskåp till tjejernas duschrum. Vi har allt ihopskruvat; nu ska det upp på väggen...

I morgon hoppas vi på solsken då vi ska grilla i Gamlis. På söndag är vi bortbjudna på ett BBQ-knyt där flera familjer träffas hos varandra under sommarmånaderna; det ska bli jättekul. Det är ett gäng engelsktalande familjer, vi har halkat in tack vare trevliga vänner från skolan! Hoppas på upphållsväder så att det blir av!

Dags för lite god läsning innan jag sluter ögonen!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul