07 maj 2010

Tacco-kväll

Som så många andra svenska barnfamiljer har vi som fredagarnas paradrätt taccos. Vi har inga större variationer på dessa taccos utan de är nästan alltid samma tillbehör och alla trycker i sig för brinnande livet; alltid lika gott! OM vi varierar oss så är det smaken på tortilla-bröden eller att jag tillsätter en tomat till guacamolen, alltså inga större smakförädringar. Det vi INTE vill ha på våra taccos är bönor! De vill ingen av oss ha och de fick man alltid om man beställde taccos i USA, till Maximilians stora besvikelse! Fördelen med att göra taccos hemma är ju helt klart att man får bestämma sina tillbehör själv!

I dag har tjejerna varit på en utflykt hela skoldagen och de hade tur, inget regn! Jag packade matlåda med plättar, yoghurt, morötter, smörgås och vattenflaska. Trots detta var de vrålhungriga när vi kom hem på eftermiddagen! Tänk vad frisk luft och utelek gör för aptiten! Nöjda, men trötta tjejer ville helst ta hissen väl hemma, men de fick allt knata uppför trapporna...

I morgon är det kalas och lek på programmet. Megan tar med sig pappa Mats på pojk-kalas i 4 (!) timmar och Michaela ska leka med en klasskompis. Milan har haft kompis hemma i dag, så i morgon får han nog hänga med mamma eller kanske morfar!

Ha en bra helg allihopa!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul