27 februari 2010

Smått och gott!

I dag har golvläggningen fortsatt här hemma och idag har "gubbarna" verkligen legat i! Det blev golv både i hallen och i Megans rum. Oj, så fint det blir!! I morgon står Milans rum på programmet och sen ska det vara färdigt, i alla fall i den delen av lägenheten!

Vi andra har varit och handlat och fikat hemma hos mormor med Madde, Conny och Fredde. Vi köpte med oss smarrig kladdkaka. Barnen satt och myste och njöööööööt! I kväll bjöd vi på fläskfilé alt. kycklingfilé i vitlökssås med färsk tagliatelle samkokta med mängder av färggranna grönsaker. Gott var vi nog alla överrens om att det var... Mitt i matlagningen ringde Laura från Minnesota och tjejerna tjattrade medan jag gjorde färdigt. Så roligt att de kommit igång med "skypandet", det gör det så mycket lättare att hålla kontakten och det kostar oss inget annat än tid.

Till Melodifestivalen kröp jag och barnen upp i sängen med en rad snacks och hade det mysigt tillsammans. Jag tror att alla var nöjda med resultatet idag; kanske, kanske tyckte Michaela att Pernilla skulle ha gått direkt till finalen...

Vi hoppas på lite kallare väder i veckan så vi kan fortsätta åka pulka och skridskor ett tag till. Tråkigt när allt vinterväder ser ut att smälta bort, vi vill ha lite längre vinter, även om den värsta kylan kan hålla sig borta.

Hoppas vi får en fin söndag!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul