12 september 2009

Äntligen!


I går fredag fick vi äntligen någonstans att bo. Efter att äntligen varit på den segrande sidan efter en budgivning fick vi beskedet att lägenheten var vår! Vi ska alltså flytta till en femma i Nyby, mitt emellan mormors och farmors hus, kan det blir bättre?

Vi hade ju hoppats på ett hus, men nu får vi chansen att leta själva på plats i Uppsala. Det känns skönt att slippa stressa mer över boende och slippa jaga runt mor och far i Uppsala med omnejd...

I går hade vi helkväll med Laura. Barnen lekte ute, tittade på "Pink Panther" och gjorde läxor (frivilligt!). Dagen till ära hade vi köpt pizza på "Papa Murhy's" och den var succé, även hos Laura. Mats och jag provade deras vegetariska pizza delight (tunn botten / mindre ost) och den var OK. Deras pizza med bacon och kronärtskocka är dock betydligt godare!





I dag funderar vi på om vi ska ta oss till en äppelodling, de har premiäröppning denna helg. Vi var förra året, men då var det senare på hösten och det fanns inga äpplen kvar att plocka. Det fanns dock fortfarande andra aktiviteter; som höbalslabyrinter t.ex.

Ha en bra helg!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul