07 september 2009

Busy Sunday!

I dag har vi haft en riktigt fulltecknad söndag! Inte som vi normalt spenderar våra söndagar, men vad gör det! På förmiddagen kom Laura över för att leka och Mats tog alla barnen till parken. Han packade picknick och saker att sysselsätta barnen med. De var där i flera timmar och lekte.

Under tiden cyklade jag och Wanda bort till Colby Lake som inte ligger allför långt från deras nya skola. Vi tog vändan runt sjön och cyklade sen tillbaka till The Grand Reserve. Vi bestämde oss för att ta en vända till och cyklade iväg uppför en låååååång backe, ner mot de centralare delarna av Woodbury. Där tog vi oss en välbehövlig lunch innan vi cyklade tillbaka. Skönt med motion och frisk luft. Dagen har varit fantastikt fin, solig och gissningsvis runt 25-26 grader varmt.
.
Eftermiddagen ägnade Mats och jag åt att fylla i en massa skolblanketter, vilket vi måste fortsätta med i morgon också... Massor med information som vi tycker att de redan borde ha i systemet, men här får man minsann inte spara sån information...

På kvällen var vi bjudna på middag hos Wanda och Marzo; Lauras föräldrar. Vi bjöds på god risotto, potatissallad, fläskfilé och en smarrig bread pudding till efterrätt. Till barnens stora förtjusning blev det förstås en bonfire med S´mores! Lyckan var fullständig!

Tjejerna fick jättesöta Webkinz av sin kompis Laura, små gosedjur som man namnger och sen måste sköta om för att de ska överleva.

Nu vilar vi soffan med en kopp te, precis som det ska va´

Later, Mariette

4 kommentarer:

mormor sa...

Heja Mats ,hur många snurr klarade du?

mormor sa...

Roligt för Mariette att komma ut och cykla,men månne hon fick träningsvärk?Kram.

Mats sa...

Det räckte med 5 för att komma till nästa station... Jag bestämde reglerna!
/ Mats

Mariette och Mats Wendel sa...

Det var inte farligt med träningsvärk, värre med ont i rumpan dock!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul