28 september 2009

Burlington Coat Factory

I dag tog vi oss till Burlington Coat Factory för att se om de hade några bra vinterjackor till bra priser. Vi åkte förbi där av en slump förra veckan och bestämde oss för att göra en vända dit vid tillfälle. Tillfället kom idag! Priset då? Jo, Maximilians jacka kostade 34 dollar, den var dyrast, då den är i dun. Tjejernas kostade 29 dollar/st. Jackan Michaela har på sig är tänkt som extrajacka till tjejerna då Michaela redan har en sprillans ny, knallgul jacka som tål arktisk kyla, enligt säljaren! Inte dåligt... Megan föll naturligtvis för Hannah Montana-jackan, och den verkar faktiskt riktigt varm.

De hade mängder med märkesjackor och andra klädesplagg. Denna gång tittade vi mest på jackorna. Innan vi gick ut fick vi dock syn på fantastiska balklänningar för barn, de såg ut som riktiga brudklänningar med stora tyllkjolar under. Dessutom fick man exakt kopia på köpet till sin docka! Priset då? Jo, 29 dollar de med! Så nu vet ni vad tjejerna önskar sig i julklapp!

Annars har vi haft jätteblåsigt här i kväll. Träd har knäckts och strömmen har gått i vissa delar av staden. Nu har det lugnat ner sig lite grann och vi klarade oss hem helskinnade, även om mängder med saker flög omkring på parkeringen när vi kom ut från affären. Lite läskigt var det allt...

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Snygga jackor till bra priser!Jag förståt att Michaela blev eld och lågor över balklänningarna.Kramae/mormor

Mariette sa...

Ja, Milan gillade inte riktigt jackan, men väl hemma var den ok!Balklänningarna var fatastiskt fina, såg ut som att gå in i en brudbutik!!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul