06 mars 2010

Helg

Härligt med helg som inte innebär en massa måsten! Vi njuter av att bara vara och umgås. I går kväll hade vi ett litet kalas för Michaela och hon fick många fina presenter. Hon var supernöjd, nästan tårögd över all uppmärksamhet. I dag har hon suttit med sin kokbok och skrivit in recept; kreativt värre!

Annars har dagen inneburit lite shopping för oss tjejer och "play date" för Milan. Michaela valde nya gardiner och Megan fick en ny lampa till sitt rum. Vi drog runt på lite affärer i några timmar och innan vi begav oss hemåt bjöd jag på glass.

Väl hemma blev det Barbie-bad i köket samtidigt som jag lagade middag; vårrullar, pasta och wokgrönsaker. En av Milans favoriter... Senare på kvällen fick jag hjälp av Megan att baka morotsmuffins till kalaset i morgon. Det gäller att fylla på fikaförrådet lite granna. I morgon blir det lite mer bak på förmiddagen innan gästerna kommer.

Nu i kväll har vi tittat på Andra Chansen. Vi var nöjda med resultatet, kanske kanske var det lite synd att Orsa spelmän inte gick vidare, men vi gillar ju Jessica! Svårt när man gillar båda. Ännu svårare blir det när det är dags för finalen, då kommer vi ha svårt att välja och tycka olika! Men vi har bullat upp med lite speciella snacks inför nästa lördagskväll; barnen tycker Melodifestivalen är nästan lika bra som "På Spåret"...

Just nu tittar jag på klassikern "Notting Hill" och ler åt hur fåniga frisyrer de har...

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Kul med lite nytt till rummen eller hur (Michaela & Megan)Hoppas att du (Michaela)får en till trevlig födelsedagsfest.Kramar/mormor.

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, det känns lite mer bebott så... Kalas brukar alltid bli kul, vi tror inte det blir annorlunda nu!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul