08 mars 2010

Lite vårkänslor!

Idag fick jag nästan lite vårkänslor. Kanske berodde det på solen som sken med härlig vårvärme, eller så berodde det på att jag tog "Svartingen" till skolan istället för den lite tråkigare Volvon... Den är så tyst och smidig trots sin storhet. Tyvärr är den ingen höjdare att ratta runt på de trånga svenska vägarna och speciellt då inte de mikroskopiska parkeringarna... Men det är väl bara för oss, bilen och jag, att vänja oss! Härlig hade vi det i alla fall i solskenet och barnen var mycket nöjda med att äntligen få åka ståndsmässigt...

Mats befinner sig i dag i Göteborg och blir kvar där i morgon också. Det har blivit många resor inom landet väl hemma här i Sverige. Är det inte Borlänge, så är det någon annan del av landet. Dock är onsdagarna heliga fram till början av april, vi har ju vår kurs som vi vill fullfölja utan frånvaro. Det känns som om man har bäst förutsättningar att lyckas om man har alla delar av utbildningen. Vi kanske, kanske kommer iväg till Kalifornien i april om Mats får grönt ljus för konferensen inom snar framtid... I sådant fall tar vi med oss den nyblivna 11-åringen för lite utflykter i Sunny CA!

I går hade Michaela ytterligare ett kalas för släkten. Hon kvittrade lika mycket denna gång och jag tror att nöjdare 8-åring får man nog leta efter. Fina presenter som hon hälsar och tackar så hjärtligt för igen!!!! I dag hade vi lite fikagäster för att göra slut på en av tårtorna; TACK snälla mormor och morfar för att ni "offrade" er och åt tårta en helt vanlig måndag!! Sen att morfar tog en tur till backen med tjejerna var liksom grädde på mosen!

Snälla morfar tog sen med barnen på karaten, favoritsysselsättning för barnen Wendel fortfarande!

Nu är de nyduschade och nattade. Lättvaggade efter en timmes träning...

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Ja,det var ju verkligen en uppofring att äta tårta!!!!Det är tur att vi gick på lång promenad i dag igen!Ja morfar älskar att följa med på karaten,så det är ingen uppofring heller.Kramar/mormor & morfar.

Mariette och Mats Wendel sa...

Bra att ni kan promenera av er tårtan, så kanske ni kan hjälpa till igen nästa gång vi har kalas...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul