15 mars 2010

Tiden susar...

Ja, nu är långhelgen snart till ända och i morgon är vi tillbaka i vardagen igen. Barnen har njutit av en extra dag ledigt och jag tyckte det var mysigt att ha dem skrotandes här hemma! Mats fick dock masa iväg sig till jobbet i morse för att guida en amerikan runtom det svenska vägnätet.

I söndags hade Michaela sin kompis Jasmine här för en playdate och Megan hade en virituell playdate med Laura i Minnesota! De pratade och skojade och busade och pratade! Till slut drog jag ur sladden i datorn och lät samtalet avslutas när den bärbara hade slut på batterier!! Då tror jag de hade pratat i över två timmar! I dag var de online igen, men detta samtal bröts av Lauras pappa...

Michaela och hennes kompis hade i alla fall en fantastiskt dag tillsammans. Kompisen ville inte gå hem och stannade i 7 timmar sammalagt, sen blev hon hemskjutsad... Tyvärr kommer denna kompis att flytta hem till Storbritannien i april, de är bara här tillfälligt och måste hem för att inte förlora sin skolplats. Till hösten börjar Jasmine fjärde klass, och då är hon lika gammal som Michaela. Det innebär att de börjar ännu tidigare i skolan i Storbritannien än de gör i USA; känns faktiskt lite väl tidigt för en annan!!

Barnen är återigen på karate och jobbar sig svettiga. Det är tufft att jobba på sina slag och sparkar i en timme åt gången, men de fortsätter oförtrutet och älskar fortfarande sin karate! Jag bara tackar och tar emot, det är skönt med tre barn som gillar samma sport och tillhör samma åldersindelning! Enklare för mamma och pappa!

Annars susar tiden förbi i rasande fart! Våren verkar kämpa på och lurar runt hörnet. Att de i USA infört sommartid i helgen borde väl säga något?? Det kan bara vara en riktning vi är på väg i; varmare och ljusare!! Jag ser fram emot att slippa vinterjackan, den gör håret vansinnigt statiskt och det kan jag lugnt vara utan!

Nu ser vi fram emot nästa födelsedag i familjen; Megans 9-årsdag på lördag!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul