14 juni 2009

En dag utomhus!

I dag har vädret varit fantastiskt fint; soligt och lagom varmt! Maximilian var bjuden på kalas på förmiddagen, och Megan var inbjuden till sin kompis Hannah på eftermiddagen. Vi andra höll oss hemmavid. Michaela spelade fotboll med morfar, baseball med mig, och ytterligare ett bollspel innan hon gav upp, det blev för varmt!




När Maximilian kom hem från kalaset passade vi på att äta smarriga jordgubbar, storlek XXL, från Kalifornien. Det var gott värre! Stärkta med C-vitaminer gav vi oss av till poolen där vi badade, solade och njöt av det fina vädret. Vi skyndade hem sent på em och drog på oss restaurang-kläderna för ett besök på "Old Country Buffet".

Mätta och sockerhöga av goda efterrätter begav vi oss till "Powers Lake" för att promenera runt sjön. Denna gång var djurlivet inte lika rikt, kanske berodde det på barnen stojade och sprang runt sjön i rasande tempo... Det kändes i alla fall skönt att promenera i den ljumna kvällen.

I morgon är det 12-årig bröllopsdag för Mats och mig, vi trodde båda två att det var 13 år... Minnet börjar bli dåligt, det är tur att vi kan ta av oss ringarna och dubbelkolla!


Later, Mariette

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis på bröllopsdagen. Kramar från Madde och Conny med familj.

Mariette och Mats Wendel sa...

TACK! / Mats

Anonym sa...

grattis!!!! Mamma och Pappa önskar Michaela

Anonym sa...

Grattis mamma och pappa från Milan puss,puss.

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul