26 juni 2009

Lek i parken!

I dag har vi pappa Mats tillbaka i Minnesota! Han var dessutom hemma och det var ju extra roligt! Tjejerna och vi vuxna åkte en vända in till St. Paul för att besöka vårt största "Target". Vi shoppade fotbollsskor till tjejerna och insektssprej till alla tre, den är obligatorisk på nästa veckas läger!
På eftermiddagen hade vi Isabella och hennes lillasyster, Emma, här för en play date med tjejerna. Det var lyckat. Vädret var soligt och varm och vi passade på att gå till barnens favorit-lekplats; på skolgården till skolan som ligger tvärs över gatan från oss (som barnen konstigt nog inte hör till...)

På lekplasten var det tyvärr än varmare än hemma, det var som en gryta, luften stod stilla. Vi stod ut knappa timmen, sen fick vi vända hemåt för att fylla på vätskeförrådet!

Isabella

Emma

Maximilian

Megan

Michaela

Väl hemma spelade vi färdigt "Dinosaurie-spelet" som alla barn på nått sätt dras till och verkligen gillar! Minstingen Emma vann till hennes stora glädje! Sen höll Maximilian alla tjejerna sysselsatta med vattenexperiment och vattenlekar ute på vår lilla terass. Tänk att vatten kan vara så attraktivt!

I kväll har Mats och jag under stor vånda tittat på "Morden i Midsomer"! Våndan bestod i att vi först och främst var tvugna att lura SVTPlay att vi befann oss i Sverige (via VV inloggning!) och sedan titta på avsnittet i små portioner då den inte hann med i buffringen! Jobbigt värre! Tror inte vi orkar se de andra avsnitten. Anledningen till att vi inte kunde se programmet direkt via vår dator var upphovsrättsliga skäl, programmet fick inte visas utanför Sverige! Nåväl, vi fick i alla fall se Barnaby i dag!

Later, Mariette


Posted by Picasa

2 kommentarer:

mormor sa...

Jag tyckte det var lite långtradigt det här avsnittet på morden i midsommer.Föresten går Harpers island på fyran nu det har gått två avsnitt.Så nu kan jag se resten,bra.Kramar till er alla från ett varmt och soligt gamlis.

Mariette sa...

Ja, vi tyckte det blev än jobbigare att se med alla avbrott som vi var tvugna att göra! Jag tror jag missade "Harper's Island" förra veckan, men som tur är finns det att se över Internet! Läskigt värre!!!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul