10 juni 2009

Etapp 3

Grand Marais, en riktig sommarstad. Idag körde vi inte så långt. Vi åkte först upp till Lutsen för att åka rodel, men det hade regnat och banan var inte öppen. Så vi åkte vidare till Grand Marais istället. Sedan fortsatte vi upp en bit till, men vände innan gränsen till Kanada.


På tillbakavägen stannade vi och åt på en restaurang med nyfångad fisk. Nåja, det var bara två som åt fisk...


Efteråt så shoppade vi en stund. Barnen hittade en favoritplats under affärens trappa.


När vi kom tillbaka till hotellet så åkte Megan och jag på egen utflykt till Temperence River (ca 6 min från hotellet). Vi var borta en lång stund och vandrade på klipporna vid forsen. Oj, vilket ljud det var!





/ Mats

3 kommentarer:

Lena Livbom sa...

Heeej på er!
Det ser ut som om ni har jättetrevligt på eran tripp runt Minnesota! Det är så kul att se bilderna för vi känner ju igen oss en hel del =) Må nu så gott och hälsa alla från oss i Uppsala. Stor Kraam
// Lena o Thyra med familj

Mariette sa...

Ja, visst är det vackert! Vi har inte haft så kallt, men regnigt emellanåt. Men vi har hunnit med det vi planerade ändå! Hoppas allt är bra med er, vi kanske ses i sommar en kortis?

Lena Livbom sa...

Ja jag såg på bloggen att ni kommer till Uppsala! Jag hoppas att vi hinner ses en sväng =) Jag har äntligen installerat skype nu på datorn. Vi kanske kan prata lite över den vid tillfälle! Må så gott!! =)

Kraam
// Lena

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul