11 september 2009

Sista doppet?

I dag har vi haft varmt och soligt här i Minnesota! Barnen kom hem skuttande som vanligt och hade massor att berätta om sin dag i skolan. Nya bekantskaper och nya upplevelser. Spännande och roligt att höra. Det är massor med nya barn som åker skolbussen, det är många som ska på vid vårt stopp. I går fick bussföraren säga åt barnen att sätta sig på samma plats varje dag, då det tar för lång tid när barnen vill välja plats... Enkelt för våra barn, de vill alltid sitta längst fram!

Efter middagen tog Mats och jag tjejerna till poolen för vad vi tror kan vara det sista doppet i poolen. Normalt stänger de efter Labor Day (i måndags), men då vädret varit fantastiskt tror jag de håller öppet över helgen. Milan valde att stanna hemma, han har precis blivit bättre från en förkylning...

Så här ser det för det mesta ut vid poolen... Tjejerna (och Milan) befinner sig mestadels UNDER vattnet!


Gissa vad Megan gör här? Ovan alltså!




Till slut hade de badat färdigt, det var härligt att ha poolen alldeles för sig själva!

Vi har nu bokat det mesta inför vår resa till Las Vegas i oktober. Hotell, bil och flyg är fixat, det som återstår är en Vegas-show! Vi har bokat bra hotell i Vegas och det visar sig att det finns bra hotell till bra priser, beror väl på mängden hotell?

I morgon ska vi ha Laura på besök. Hennes pappa jobbar till 20.00 och då passar det ju bra att vi hjälper till och har Laura här, det är populärt både hos tjejerna och Milan. Vi planerar att äta pizza och hyra film. Alla ingredienser för en riktig fredagskväll.

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Vilka vatten djur!!!Ja vatten vana har dom fått ,det är jättebra.Roligt att dom komer skuttande från skolan.Kram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, nu är det inte långt borta att även Michaela simmar! Hon som inte gått i simskola eller fått hjälp av oss med simtag. Hon är mycket för att lära/kunna själv; så även i detta fall!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul