03 oktober 2009

Förseningar...

Tydligen ska det vara vår otur att råka ut för förseningar när vi ska resa på semester inom USA, för idag var det dags igen! Dryga 3 timmar efter utsatt tid fick vi äntligen sätta oss på planet, då hade Megan drabbats av panikångest och jag slarvat bort 100 dollar! Ja, vi hade inte någon höjdar-eftermiddag på MSP:s flygplats...

Väl på planet var det rena rama partyt! Flera större sällskap festade loss och var ganska högljudda, det var t.o.m. så illa att minst en i sällskapet närmast blev nekad att köpa mer sprit. Hon var inte glad, men ställde inte till med någon scen.

Barnen skötte sig jättebra, men är supertrötta nu i kväll. De slappar framför TV i vår fantastiskt fina hotellsvit. Vi har två rum med kök, stort badrum och bäddsoffa i vardagsrummet. Dessutom har vi två TV-apparater, vilket underlättar när barnen inte vill samma sak... Hilton är ganska OK med andra ord!

Det var smidigt att ta sig från flygplatsen till biluthyrningen och vidare till hotellet, en fördel när man kommer till stan tre timmar senare än beräknat. Vi hyr en Dodge Charger, vi fick välja mellan två och vi hoppade först in i den vinröda, men den stank av cigarettrök, så vi hoppade över till den röda. Tack och lov att vi kunde välja.

Vi hade tur som kom iväg från MSP, många flighter blev inställda. Tydligen jobbar de med landningsbanan, och samtidigt hade vi riktigt ruskväder i Minnesota; två anledningar till förseningarna.

Well, vi kom iväg och Megan mådde bättre så fort vi gick ombord, hon blev uppstressad av att inte veta om vi skulle komma iväg. Jag hittade pengarna jag trodde jag tappat efter att ha letat i över en timme. Snacka uppriven mamma!

Mitt i allt lyckades vi äta två ggr och fika däremellan. En dag på flygplatsen med andra ord!

Hoppas morgondagen blir mer händelserik!

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Hej! Mer händelsrik!!!!Jag tycker att det hände ganska så mycket för er i går före och under resans gång!Hoppas ni får fortsatt trevligt och roligt i Vegas.Kram/mormor&morfar

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, nu är vi snart på G, klockan är 8 och vi har redan ätit frukost. Fördel att vara på Minnesotatid! Vi får se hur mycket uppkoppling det finns dit vi ska... Kramisar

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul