14 oktober 2009

Trött Milan - Trött mamma...

I dag när Maximilian kom hem från skolan satte vi oss direkt med dagens skörd med skolarbete. Klockan 20 ikväll var vi färdiga, då hade vi pausat för middag och karate (en halvtimme). Han hade en uppgift att göra en plansch över den amerikanska regeringens uppdelning och vilka uppgifter de har. Inte en enkel uppgift ens för en vuxen; tur att jag läst om detta på universitetet! Vi jobbade på och blev nöjda! Sen hade han två matteläxor, två rättstavningsläxor och geografi/samhällskunskap. Han var duktig och jobbade på, men mycket annat blev det inte idag, tur att vi har kortvecka och barnen är lediga från skolan torsdag och fredag!



Mats, jag och barnen har jobbat med ett stort pussel under några månader och de senaste dagarna har vi jobbat lite intensivare. Ikväll insåg vi att det fattas bitar, inte roligt alls! Pusslet är färdigt, så när på två (2) bitar!! Vad gör man?? Går in på affären ett halvår senare och säger att det fattades 2 bitar i vårt pussel... Nja, det gör man nog inte, men vi var ganska begistrade i vårt pussel och hade planer på att limma det som tavla... Tji fick vi!
I morgon ska Mats och jag göra Minnesota osäkert... Vi ska ut och shoppa... Förhoppningsvis hittar vi det vi söker!

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Det var ju synd på pusslet,ni har inte dammsugit upp dem?Jag lider med Milan,men han är duktig som kämpar(ja mamma också)Kram/mormor

Mariette sa...

Tror inte det, vi dammsuger ju aldrig... Skämt å sido, vi vet inte vad som hänt. Milan har jobbat på som sjutton, skönt med lite minisemester.

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul