24 juni 2009

VARMARE!

I dag har vi flämtat i 35 graders värme! Turligt nog var det lite svalare på morgonen och vi passade på att besöka bokhandeln direkt efter att vi lämnat Milan vid bussen! 10 böcker för 39 dollar, tycker jag var ett riktigt bra pris! Megan fick fortsättningen på "Anne på Grönkulla" och var mycket nöjd. Michaela verkar nu vara frisk, i vilket fall är hon i alla fall feberfri idag. Vi håller tummarna att hon får fortsätta vara frisk! Hon var så lycklig när termometern visade på under 37,5!


När vi på eftermiddagen hämtat Maximilian från bussen packade vi ihop våra badgrejor och promenerade över till poolen. Det var skönt med ett dopp, även om vattnet var i varmaste laget... Barnen hade nog kunnat stanna hela eftermiddagen, men när Michaela började se trött ut och sa att hon frös (!) tyckte jag att det var dags att gå hem. Milan började då oförklarligt blöda från stortån och det blödde ordentligt! Som tur var hade jag en bunt servetter som vi kunde stoppa blodflödet med! Väl hemma spolade vi rent och la kompress. Vad som orsakade blodvitet vet vi ej, men nu är det i alla fall under kontroll och Milan fick chansen att använda sin Första Hjälpen-låda!

Maximilians Art Camp verkar vara en succé, jag är så glad att jag låg i och lyckades få in honom där! Konstnaden för detta 4-dagarsläger: 10 dollar, plus att de lagar och äter mat ihop! Lite skillnad mot nästa veckas läger som kostar 165 dollar per barn, och då får du själv skjutsa, skicka med matlåda och se till att barnen är fullt utrustade med solkräm och myggmedel... Vad jag förstår så är Art Camp inom skoldistriktet och där är kostnaderna subvensionerade. Det är bara att tacka och ta emot!

Nu är det bara drygt 2 veckor kvar tills vi flyger till Sverige! Barnen och jag har precis gjort upp hur vi sitter på planen, både till och från Sverige. Det är tufft att resa med tre när man bara kan sitta bredvid två... Vi hoppas på en friktionsfri resa!

Later, Mariette

3 kommentarer:

Anonym sa...

Puss till er alla från Olympia, WA. / Mats

mormor sa...

God morgon på er,mor mor håller på att sy,städa och laga mat.Puh inte fullt så varmt som ni men det räcker till.Hoppas att Milans tå är bättre igen.Kramar från mormor.

Mariette sa...

För tillfället har värmen släppt greppet om oss, 25 grader nu på fm. Det ser ut som ett sort oväder är på ingång... Milans tå är bättre, det blöder i alla fall inte!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul