18 maj 2009

Minnesota Zoo members!

I dag var vädret strålande och vi passade på att åka till Minnesota Zoo, där vi numera är medlemmar och alltså kan komma och gå som vi vill! Härligt! I dag koncentrerade vi oss delfinerna, rockorna och aporna. Tyvärr har de inga uppträdanden med delfinerna just nu, jag misstänker att det har med förlusten av den lilla kalven för någon månad sen att göra... Sorgligt nog var den döfödd och mamman blev förståligt nog deprimerad.



Visst är jag söt i min nya solhatt?

En av de 3 delfinerna på Minnesota Zoo
Snälla storebror bjöd syrrorna på glass!


Minstingen bland Gibbon-aporna! Nybadad...
Minneapolis skyskrapor

På vägen hem shoppade vi utebord på IKEA, åkte över Minneapolis för lite sight-seeing via bilen, och fikade ute på vår lilla uteplats när vi kom hem till The Grand Reserve. Coccosbollar från IKEA, kan det bli bättre??


Det enda som fattades var en fotpall till trötta mamma, kanske något att fundera på inför nästa besök på IKEA?

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Jättefin är du i din nya sol hatt Michaela.bra att ha lite pengar Milan ! Mamma ska sola ansiktet inte skorna.Kram mormor.Ps. Megan jag ser att du äääälskade cocosbollarna!!!

Mariette sa...

Jag satte mig för att sola ansiktet, men det hade varit bekvämare om jag haft något att lägga upp fötterna på... Coccosbollarna smakade precis som hemma, nästan bättre då vi inte ätit sådana på 9 månader!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul