25 maj 2009

Skön(a) söndag!

I dag har vi haft soligt och fint igen! Vi har njutit av lunch ute på lilla uteplatsen och har även varit en vända till poolen. Maximilian har varit på playdate hos en kompis hela em/kvällen och vi ska hämta honom senare... Jag fick instruktioner om att skicka med honom extrakläder och jag förstod varför när vi kom dit; Adam stod beredd med vattenslangen!!

I morgon är det Memorial Day och vi är lediga. Det ska bli fint väder då också, så kanske blir det ännu en vända till poolen. Annars hade vi tänkt försöka se filmen "Night at the Museum", men kanske är det för fint väder för att gå på bio... Annars har Minnesota Zoo precis öppnat sin nya utställning, afrikanska djur. De har tagit hit giraffer, zebror och några till djur. Girafferna får man mata om man nu är beredd att betala 5 dollar och kanske vänta en evighet på att en giraff ska bli sugen... Michaela blev eld och lågor och ville åka på studs! Vi får se om vi tar oss tid/ork till det denna helg...

Här ses de på bild, de afrikanska djuren på Minnesota Zoo



Man blir ganska mör av att vara ute i solen, även om vi haft beskedliga temperaturer. Jag kommer säkerligen att somna tidigt ikväll, bara jag kan somna... Tur jag har två barn som är villiga att hålla mamma sällskap när Mats är bortrest!

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Hoppas att ni får en fin dagn vad ni nu hittar på.Fårstår att Milan hade kul med vatten slang.Kram mormor.

Mariette sa...

Nja, det var nog Adam som hade roligast, det var han som hade slangen!!! Milan var blöt mest hela tiden! Vi ska åka iväg till lekparken om en stund och möta Laura och hennes mamma.

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul