04 maj 2009

Tomt...Empty...

Måndag morgon och här är alldeles tomt! Farmor och farfar, plus Lena och Thyra lämnade precis Woodbury för flygplatsen i Minneapolis/St. Paul... Det känns tomt och jag vet att barnen kommer att tycka att det känns väldigt tomt efter dem alla! Det har varit roligt att ha besök, det är ju inte nästgårds precis!
I går avslutade vi med en kanondag på Minnesota Zoo allihopa! Solen strålade och jag tror att termometern till slut tog sig upp närmare 20 grader. Vi promenerade runt hela zooet och lämnade inte Apple Valley, där Minnesota Zoo ligger, förrän klockan passerat 4 på eftermiddagen. Efter en kort sväng till MOA (Mall Of America) för hemliga transaktioner, åkte vi till Old Country Buffet för en brakmiddag! Mums!
Hela gänget, minus fotografen Lena och lilla Thyra!
Glad Thyra på väg till Zoo!
I lördags kväll fick Mats och jag chansen att gå ut och äta med några kollegor till Mats. Vi möttes inne i St. Paul på en restaurang som heter Fabulous Fern och den var verkligen en hit! Enligt obekräftade uppgifter brukade där ligga en bordell tidigare, men i dag var den en bättre restaurang med god mat och bra priser! Vi hade en jättetrevlig kväll och kom hem mätta och glada! Barnen hade haft en härlig kväll med farmor, farfar, Lena och Thyra.

Söta kusiner!
Här är barnen ute på sina nya sparkcyklar som de fick på fredagen!

Så här smarrigt åt vi på fredagskvällen på Famous Dave's

Nu ska jag ta tag i lite tvätt och annat som sig bör efter långväga gäster!
Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul