30 augusti 2009

Slö start...

I dag hade vi en riktigt slö start på dagen; sen frukost, sen lunch och vi kom iväg sent till "Woodbury Days" som vi hade tänkt ströva omkring på under eftermiddagen. Woodbury days är en mindre festival med många stånd och lite karuseller. Tyvärr var vädret inte på vår sida, utan efter bara en halvtimme där började det regna och eftersom det blåste och var kallt i luften så gav vi upp ganska snart. Som tur var betalade man inget inträde, så vi kan göra ett nytt försök i morgon om vi känner för det.


I kväll kom vi igång och spelade spel. Först spelade vi vårt nya spel som heter "Snorta". Det är ett kortspel med djur där man ska göra djurläten. Faktiskt riktigt kul! Tyvärr har vi några dåliga förlorare, det var mycket känslor; högt och lågt! Efter Snorta spelade vi en lång omgång av mitt nya "Scrabble", en resevariant som visade sig vara riktigt bra. Vi spelade alla utom Michaela och hon hjälpte till med brickorna. Vem som vann vet jag ej, timmen blev sen och när alla brickor tog slut var det hög tid för sänggång.


Vi har fått riktigt höstväder redan, inte riktigt vad vi hoppats på. Jag hade nog gärna sett några veckor till med badväder, men det är inte mycket att göra åt.

I morgon väntar kanske en bio för min del, annars har vi inga större planer. Sista veckan innan skolstarten väntar runt hörnet, barnen är nog faktiskt lite less på att vara hemma nu, vill tillbaka till skolrutinen. I alla fall tror mamma det, eller så är det bara jag som projicerar mina egna känslor på dem...

Michaela har nu lärt sig att åka hela vägen nerför vår garageuppfart med sina Heeleys. Skam den som ger sig!

Later, Mariette

2 kommentarer:

mormor sa...

Synd på vädret,men det råder man inte över tyvärr.Vi har nu tittat på det första huset,riktigt trivsamt men en del att göra.Men så är det ju med äldre hus fast dom hade renoverat detta i 13 år.Hörs sen kram/mormor

Mariette och Mats Wendel sa...

Ja, det är inte lätt att hitta det man söker och när man väl gör det så kostar det en stor förmögenhet!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul