27 augusti 2009

Spännande middag i Cancun


Igår var vi några som gick och åt på "Margerita n Marijuana", en genuin mexikansk restaurang. Till vänster är en kollega från Nya Zeeland och i mitten min svenska kollega Johan. Vi åt en fantastisk middag med traditionell mexikansk pizza, stenugnsbakad på brunt tunnbröd, räkor och kaktus! Mycket godare än det låter. Vi hade också tacos som vi fick komponera själva. Namnet på resturangen kommer från två fruar till revolutionskrigare och hade inget med rökning att göra...

Senare på kvällen träffade jag "Crusty Crab" som jag hälsade på. Han sa att jag skulle hälsa till alla mina barn och komma tillbaka för en krabb-burgare imorgon. Vi får väl se... (figur från Svampbob fyrkant, för er som kanske inte visste det).

Nu ska det bli skönt att packa väskan och planera för hemresan tidigt imorgon. Jag har förstått det som att jag inte är berörd av ovädret som väntas till östkusten under lördagen, men några kollegor här är oroade för deras hemresa. Men innan dess ska jag hinna med att doppa tårna i vattnet!

/ Mats
Posted by Picasa

3 kommentarer:

Astrid sa...

Hej Mats! Ja det lät inte så gott,men det kanske smakade!En krabburgare hade väl inte suttit fel eller!Kram/Astrid.

Mats sa...

Det var faktiskt mycket godare än det lät. Visst var jag modig som smakade?! Det mycket amerikaniserat hör nere och man hittar tex Walmart och alla vanliga restaurang-kedjor från USA (McDonalds, Subway, Chillis, Outback mfl).
/ Mats

Mariette sa...

Låter som du är redo att åka hem... Du är välkommen, vi behöver någon som städar(just kidding!)

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul