05 april 2009

Dyr utflykt till MOA

På förmiddagen i dag åkte vi en vända till St. Paul och besökte deras stora SEARS-butik. Den var inte illa den, vi shoppa några, i vår mening, mycket fräna campingstolar till vår uteplats. Vi kunde inte motstå dem!! Se och begrunda själva!!! Barnen var mycket uppspelta kan jag lova! Här är det helt klart OK att vara patriot! Kan inte tänka mig att sådana stolar med den svenska flagga ens skulle tillverkas i Sverige...


På eftermiddagen gjorde vi en efterlängtad resa till Mall of America och deras relativt nyöppnade affär "American Girl". Tjejernas dockor skulle få hål i öronen och sen skulle de använda lite av sina födelsedagspengar... Sen blev det visst en fin utstyrsel i var som de hade på specialpris (Yes, mom is a sucker!) Se ovan hur fina de blev! Nu kan dockorna klä sig som tvillingar!


Ovan ser ni Caitlin, Megans docka, i sin nya pyjamas och nedanför sitter Darla, Michaelas docka, i sin nya hjärtklänning. För er som känner flickorna väl är klädvalet knappast en överraskning! Megan var praktisk och sa att "Caitlin behöver en pyjamas!" och Michaela tittade förstås med sina "Åh, den är så vacker"-ögon!!


Killarna var inte ens med till MOA, de släppte av oss och åkte till den grabbiga affären REI, som säljer allt och lite till som har med friluftsliv att göra. Lite som gamla Janemars, fast i storlek XXXL så klart, det är ju Amerikat vi befinner oss i. Vi är på jakt efter en takbox till bilen, men det är lite dyrt det med!

Later, Mariette

Posted by Picasa

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka tjusiga dockor! Ja solstolarna eller campingstolarna var ju patriotiska så det räcker.Kram mormor.

Mariette sa...

Ja, jag vet inte om man vågar ha dem på altanen hemma i Sverige? Någon kanske får konstiga tankar av det...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul