27 april 2009

Tio små ...pojkar!

Ja, man ska aldrig säga att något är över innan man vet det helt SÄKERT! Eller hur?! I natt var det Maximilians tur att ligga dubbelvikt över toastolen och må dåligt... I dag mår han alldeles prima och undrar vad han ska göra, det är tråkigt att vara hemma från skolan när "bara" mamma finns till hands... Just nu kånkar han Lego från sitt rum till TV-rummet där han har sin sjukstuga!

I morgon har Megan sitt Parent Program i skolan och jag håller tummarna att vi inte blir mer sjuka här hemma så att jag kan gå och titta på hennes klass! Mats har ordnat så att han också ska kunna gå, vi tycker det är så kul att se barnen "in action".



Farmor, farfar, Lena och Thyra gav sig iväg på sin lilla utflykt i förmiddags. Deras första anhalt var outleten i North Branch (mitt emellan Forest Lake och Pine City på kartan ovan), ett lagom lunchstopp. Sen går resan vidare norrut och vi ser med spänning fram emot deras reseberättelser när de kommer tillbaka "hem" om några dagar! Trevlig resa önskar vi dem!!!

Later, Mariette

Inga kommentarer:

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul