07 april 2009

Maximilian 10 år!

I dag fyllde han alltså 10 år vår lilla pojk! Inte så liten längre, men fortfarande kramig och tycker att det är OK att mamma hämtar och lämnar. Det var en mycket spänd kille som öppnade paket och alla paket öppnades med ett "Wow!" eller "Ahhh!" En mycket nöjd Maximilian med andra ord! Tack alla som skickat paket och kort, han uppskattar verkligen det! Och lite skönsång från Gamlis tidigt på morgonen blev en fin start på dagen!

Lite CASH som genast öronmärktes som "Lego-pengar", trots att här redan finns Lego högt och lågt... Jag fick frågan om vi kunde åka till "Target" direkt efter skolan i dag...

Nu befinner sig födelsedagspojken i skolan och längtar säkert efter att få komma hem och titta närmare på alla presenter! Men skolan drog också, det är alltid trevligt att bli grattad av alla kompisar och lärare!

I går kväll fick Maximilian välja vilken restaurang vi skulle äta hans födelsedagsmiddag på. Vi kom med flera förslag på nya restauranger eller restauranger vi inte provat så många gånger, men till slut föll valet ändå på "Old Country Buffet"... Han tyckte det var enkelt, för där finns massor med rätter att välja mellan, och dessutom ingår efterrätt! Vi tog födelsedagstårta där och då, klappat och klart! Enkelt för mig, så jag klagar inte!

Later, Mariette
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Milan. Kramar från oss i skogen... ;-)

Anonym sa...

Stort grattis till alla födelsedagsbarn de senaste månaderna önskar Nina och Lasse :-)

Astrid wendel sa...

Jag ser en lycklig Milan ,och det är klart med så många fina presenter.Kram mormor.

Mariette sa...

Milan hälsar och tackar igen för alla gratulationer. Han hälsar att det enda som gjorde födelsedagen näst bäst, var att alla släktingar fanns på andra sidan Atlanten!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul