03 april 2009

Min nya vän!

I dag lekte Megan med kompisen Hannah. De gick på bion
"Monsters vs. Aliens" och lekte hemma hos Hannah. När Megan kom hem hade hon fått två födelsedagspresenter, jättefina hund-öronhängen och en liten hundvalp som hon döpt till Mars. Hon är en så kallad e-pet! Hannah var så uppspelt och kunde inte hålla sig så hon berättade för mig vad hon köpt till Megan! Det är härligt att se hur bra barnen smälter in med sina kompisar, lite vemodigt att vi snart måste börja tänka på avsked dock! Men innan dess ska vi ha en skön vår med "Bailey Carnival" (en helkväll med kul på barnens skola), "Spring Program" (ett vårprogram för oss föräldrar i flickornas klasser) och sen en härlig, lång sommar med massor av bad och roliga utflykter!

Äntligen har solen hittat oss igen, det var lite jobbigt med snö och hagel under resan till Wisconsin, men nu känns det som om vi är på rätt spår igen!

Later, Mariette


Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!Vad roligt för Megan att gå på bio och få presenter.Ja det blir nog jobbigt för barnen att flytta hem igen, nu när dom har fått så många kompisar.Men det går säkert bra mormor,morfar och alla kusiner Micke ,Ulrika, Madde och Conny väntar på er.Kram mormor

Anonym sa...

Ja vi saknar er. Kram Micke

Mariette och Mats Wendel sa...

Vi längtar efter er med! Men den som väntar på något gott...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul