18 april 2009

LEGOmania!!

Så är det då avklarat, Maximilians kalas! Alla kom, vissa t.o.m. en kvart före utsatt tid, och när deras föräldrar kom för att hämta så var det 7 motvilliga killar som åkte hem! Lyckat alltså! Maxmilian hade helt klart lyckats framföra budskapet att Lego var den bästa gåvan! Av 6 killar fick han sju Lego-modeller och av den sjunde killen ett presentkort som med största sannolikhet kommer att användas till, ja ni gissar rätt: LEGO!!


En av de större modellerna Milan fick!

Pizzan och lemonaden var till belåtenhet!

Alla killar hjälpte till att bygga modeller, de jobbade i små grupper! Tänk att Milan tillät det, det var t.o.m. hans idé!


Stackars Mats stod för kalasandet och jag tog flickorna på middag och bio. En helkväll för oss tjejer med andra ord! Vi åt gott på "Applebees" och gick på en fullsatt bio för att se "Hannah Montana - The Movie". Megan älskar Hannah Montana och fick hennes CD när hon fyllde år! Succé!

I dag har vi strålande sol och härlig värme, tyvärr ser det ut som den försvinner i morgon; regn och kyla stor på programmet!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Astrid sa...

God morgon! Ja du Milan det måste ha varit en perfect födelsedag.Stackars mamma o pappa som får så mycket lego att ta med hem!!! Eller vad tycker du Milan?Kram mormor.

Mariette sa...

Han är nog i sjunde himlen, även om han redan planerar för "om jag fick köpa BARA EN till modell, så skulle det vara..." Ja, du förstår! Det är tur LEGO väger lite, det var det kompisarnas föräldrar sa...

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul