15 april 2009

Famous Dave's

I dag har vi haft strålande sol och riktigt skönt på eftermiddagen! Härligt! Barnen fick faktiskt extra rast i skolan p.g.a. väder!

På eftermiddagen gjorde jag lite volontärtid i skolan. Barnen i första klass har fått Guppies som de ska ta hand om och studera, spännande för dem. Jag var med när de gjorde iordning 5 olika akvarium i Michaelas klass, det var mycket spända barn som inte kunde vänta på att få sina fiskar på plats! Oj Oj Oj! Jag blev alldeles matt av all energi!

Efter skolan åkte vi på ett EXPO för att titta på olika alternativ för läger i sommar, vi hittade en del spännande att välja mellan... Vi ska försöka bestämma oss denna vecka...

Direkt efter EXPOt åkte vi till Famous Dave's för middag. Vi blev positivt överraskade och gillade verkligen restaurangen och deras mat. Dit kommer vi att gå igen! De har kolgrillad mat, verkligen gott...


Megan fick in fel mat så vi fick med oss en extra maträtt hem, inte helt fel...

På söndag ska vi gå på stort idrottsevenemang, nämligen Minnesota Twins hemma-match. Via skolan har vi fått köpa rabatterade biljetter och även den obligatoriska varmkroven! Det blir en lång söndag; först kalas för tjejerna och sen direkt till baseball-matchen, vi hoppas på fint väder!

Later, Mariette

2 kommentarer:

Astrid sa...

Det såg smarrigt ut.Hoppas att kalaset går bra ,kram mormor.

Mariette sa...

Det VAR smarrigt!! Mmmmmmm!

Familjen Wendel

Familjen Wendel
på Farmers' Market, downtown St. Paul